info@grecopack.gr

Διαφημιστικές Φουσκωτές Κατασκευές

Τώρα μπορείτε να διαφοροποιηθείτε με τα διαφημιστικά φουσκωτά της εταιρίας μας. Ιπτάμενα και σταθερά αερόστατα, αψίδες τέντες, θα δώσουν άλλη διάσταση στη προώθηση του προϊόντος σας. Ενισχύετε το branding με χαμηλό κόστος.
Οι διαφημιστικές κατασκευές και τα ειδικά φουσκωτά σχήματα της εταιρείας μας κατασκευάζονται από εξαιρετικής αντοχής υλικά Αμερικάνικης προέλευσης, αδιάβροχα, αντί UV, διπλής επίστρωσης.

Maskotaki

Τα χαρακτηριστικά του Maskotaki είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Η ικανότητά του να χορεύει με τον άνεμο και να κινείται με τον άνεμο το κάνει να ξεχωρίζει από τα παραδοσιακά διαφημιστικά πινακάκια και σημάδια. Το ζωηρό σχήμα και τα φωτεινά χρώματα του το καθιστούν επίσης πολύ ελκυστικό για το μάτι. Και, φυσικά, τα φώτα LED του το κάνουν να ξεχωρίζει τη νύχτα, προσθέτοντας μια επιπλέον πινελιά γοητείας.

Το Maskotaki είναι μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν τη διαφήμισή τους πιο ελκυστική και αποτελεσματική. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και αξιομνημόνευτο σημείο αναφοράς για την επιχείρησή τους.

Εδώ είναι μερικές συγκεκριμένες ιδέες για το πώς το Maskotaki μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαφήμιση:

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαφημίσετε προϊόντα ή υπηρεσίες σε εμπορικά κέντρα, πάρκα και άλλες δημόσιες περιοχές.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαφημίσετε εκδηλώσεις ή εκδηλώσεις.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας ή το εμπορικό σήμα σας.

Maskotaki

Υλικό: 190T ύφασμα της Οξφόρδης
Μέγεθος: 2μ έως 5μ./προσαρμοσμένο
Λογότυπο: Δωρεάν εκτύπωση λογοτύπων
Πιστοποιητικά: CE
Συσκευασία: χαρτοκιβώτιο
Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 1 Μασκοτάκι
  • 1 ηλεκτρικός ανεμιστήρας αέρα
  • 1 led φωτισμό
  • 1 ανταλλακτικό χερούλι

Εφαρμογές & Ιδέες

Έχεις κατάστημα;

Ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό με τα μοναδικά μας προϊόντα!

Κάλε σε μας τώρα

για να βρούμε οικολογικές και οικονομικές λύσεις για τη συσκευασία των προϊόντων σου και την προώθηση της επιχείρησής σου μέσα από μια πλούσια γκάμα προϊόντων μας.