ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ GRECOPACK!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!

Υπηρεσίες συσκευασίας για καταστήματα Grecopack για κάθε επιχείρηση που αναζητά αντοχή και κομψότητα από τις συσκευασίες που προσφέρει στους πελάτες της. Η Grecopack αποτελεί την εγγυημένη λύση για οικολογικές συσκευασίες για καταστήματα. Αναλαμβάνουμε κάθε εμπορική σας ανάγκη προσφέροντας λύσεις συσκευασίας που ανταποκρίνονται σε κάθε περίπτωση. Προμηθεύουμε συσκευασίες χονδρικής κάθε τύπο επιχείρησης.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ  ΤΣΑΝΤΕΣ

Χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά και διαθέτοντας όλα τα σύγχρονα μέσα, έχουμε δημιουργήσει μια πλούσια σειρά από οικολογικές συσκευασίες για καταστήματα κάθε είδους:

-Τσάντες Απλές

-Τσάντες Με Πάτο

-Τσάντες Με Πιέτα

-Τσάντες Χούφτα

-Τετράχρωμες - Μεταλλικές

-Νεσεσέρ

-Πουγκιά-Πορτοφολάκια

-Αθλητικοί Σάκοι

-Ταχυδρόμου-Post Bags

 -Μπουκαλοθήκες

-Ισοθερμικά Τσαντάκια

-Ξενοδοχεία-Γραφεία Ταξιδιών

-Τσάντες Θαλάσσης

-Τσάντες Γραφείου-Φροντιστηρίου

-Τσάντες για Συνέδρια-Εκθέσεις-Εκδηλώσεις

- Τσάντες

-Mη υφασμάτινες  τσάντες delivery & ζαχαροπλαστείου & Αρτοποιειου

-Θήκες ενδυμάτων

Διαμορφώνουμε τη δική σας συσκευασία σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Επιλέξτε το είδος τσάντας που επιθυμείτε και ορίστε εσείς το μέγεθος και τις διαστάσεις που ταιριάζουν στη διάθεση του καταστήματός σας.

 Τυπώστε το εταιρικό σας λογότυπο!

Αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους για διαφήμιση. Η τύπωση του εταιρικού σας λογότυπου πάνω στη συσκευασία του καταστήματός  σας αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να πετύχετε έξυπνη προβολή της επιχείρησής σας με οικονομικό τρόπο.